« Zpět na všechny příspěvky

CitaKon 2023

CitaKon 2023

A je to tady!

Už také vyhlížíte jaro? A nezapomněli jste, že s příchodem jarních dní je spojená citační akce roku konference CitaKon 2023? A víte kdy a kde letos bude? Vše se dozvíte v následujících řádcích!

Již čtvrtý ročník CitaKon 2023 proběhne ve dnech 28. - 29. března 2023. V letošním roce je CitaKon nově dvoudenní. První den, tedy v úterý 28. března, se můžete těšit na novinku CitaKon Workshopy. Ve středu 29. března pak proběhne již tradiční konferenční den CitaKon Konference.


CitaKon Worshopy 2023

Na úterý jsme pro Vás připravili rozšířený program ve formě prakticky zaměřených workshopů. Tento den bude rozdělený do dvou bloků, které budou probíhat souběžně. První blok je zaměřen na problematiku autorského práva, licencí a predátorských časopisů, druhý blok pak na mediální gramotnost. Na workshopech se počítá s Vaší prezenční účastí, abyste se mohli naplno zapojit do připravených aktivit. Workshopy proběhnou na Mendelově univerzitě v Brně.


CitaKon Konference 2023

Ve středu se můžete těšit na již tradiční konferenční den letos tématicky zaměřený na již tradičně na novinky v citování, nejen otevřené publikování, ale i na postřehy, jak se nezbláznit ze všech těch onlinů :-) V letošním ročníku se potkáme v nových prostorách na Mendlově univerzitě v Brně, pokud byste se z jakéhokoli důvodu nemohli s námi a ostatními účastníky potkat, tak i letos nabídneme online přenos pro registrovené.

Registrace na: bit.ly/citakon2023


Jako každoročně je připravena akce 1+1 zdarma. Využít ji můžete do 1. března 2023. Neváhejte a přijeďte s kolegou nebo kolegyní za vzděláním i zábavou do Brna!

Těšíme se na Vás!

Markéta Kytnerová, 2023-02-14


Sdílet příspěvek: