« Zpět na všechny příspěvky

Novinky v Citace.com

Vážení citační nadšenci,

v novém roce 2020 vám přeji vše dobré a mnoho úspěchů jak v pracovním, tak v pracovním životě. Hned na úvod nového roku vám chci představit jednu z novinek, které jsme pro vás připravili.

Touto novinkou je rozšíření nabídky databáze Pablikado, která se nově rozdělila na několik částí. Stále je možné poskytnout vašim uživatelům Univerzální kolekci, ale nyní jsou k dispozici menší kolekce. První z nich je Technická kolekce, kterou mají k dispozici nově uživatelé NTK a také VUT. Další kolekce jsou Přírodovědná kolekceHumanitní a společenskovědní kolekce. Nabídka časopisů se v jednotlivých kolekcí stále rozšiřuje. 

Technická kolekce

V současné době největší expanzi zažívá Technická kolekce, kam jsme během podzimu zařadili tyto nové časopisy:

Nebezpečný náklad
Next generation telekomunikace
Pro energy magazín
Robotic journal
Silnice-železnice
Slévárenství
Svět průmyslu
TechMagazín


V průběhu ledna se můžete těšit na další 4 novinky v této kolekci. Všechny podzimní i novoroční novinky v kolekcích jsou samozřejmě součástí i Univerzální kolekce.


Máte zájem některou z kolekcí (nebo výběr z časopisů) zpřístupnit vašim čtenářům? Kontaktuje naši obchodní zástupkyni Zuzanu Teplíkovou (zuzana.teplikova@citace.com nebo tel. 778 157 127)

Chcete si prohlédnout, co vše Pablikado nabízí, koukněte na naše video, nebo vyzkoušejte, jak Pablikado funguje díky Otevřené kolekci, která je přístupná všem institucím.



Markéta Kytnerová, 2020-01-07


Sdílet příspěvek: