Zúčastněte se 9.–10. dubna pátého ročníku Citakonu – konference a worshopů o citování a AI. Prohlédnout program.

« Zpět na všechny příspěvky

Novinky v Pablikado

Jistě jste zaznamenali naši novou službu Pablikado. Pablikado je stále se rozrůstající databáze českým a slovenských odborných zdrojů, která jako přidanou hodnotou k webu Pablikado nabízí i stejnojmennou aplikaci pro mobilní zařízení. Díky ní si  uživatelé mohou časopis nejen číst, ale dělat si do něj poznámky, kreslit, podtrhávat, zvýrazňovat, atd. Kromě toho si mohou vybrané pasáže odesílat z aplikace rovnou do svého účtu v citačním manažeru, kde se jim citát zobrazí i s bibliografickou citací zdroje.

Pablikado je zdarma přístupné všem uživatelům, kteří mají účet v citačním manažeru Citace PRO Plus. Veškeré funkce aplikace tak mohou využívat i pro své vlastní PDF dokumenty nahrané do manažeru. Stahovat a číst mohou také některé odborné zdroje z Otevřené kolekce

Celá databáze, tedy Univerzální dynamická kolekce, čítá nyní přes  10 000 odborných článků a více než 70 knih a nově jsme do této kolekce zařadili i časopis SLÉVÁRENSTVÍ. Časopis SLÉVÁRENSTVÍ je odborný časopis pro českou a slovenskou slévárenskou veřejnost, spolupracovníky sléváren, dodavatelské a konstrukční firmy, obchodní organizace aj.

Máte zájem jej zpřístupnit vašim čtenářům? Kontaktuje naši obchodní zástupkyni Zuzanu Teplíkovou (zuzana.teplikova@citace.com nebo tel. 778 157 127)

Chcete si prohlédnout, co vše Pablikado nabízí, koukněte na naše video


Markéta Kytnerová, 2019-03-05


Sdílet příspěvek: