« Zpět na všechny příspěvky

Upgrade z Citace PRO Free na Plus

Upgrade z Citace PRO Free na Plus

Dnes si ukážeme, jak je možné získat účet Citace PRO Plus, pokud už využíváte Free účet. Mnoho institucí předplácí pro své čtenáře, studenty, zaměstnance citační manažer Citace PRO Plus. Pokud jste členy takovéto instituce, tak není nic jednoduššího než se přes svůj mail zaregistrovat u instituce, jíž jste členem. Každá instituce má jiné podmínky přístupu, proto se nebojte v knihovně zeptat, jak Plus účet získat. V případě potřeby můžete napsat i na mail podpora(a)citace.com. Pokud vaše knihovna přístup k Plus účtu pro své čtenáře nepředplácí a ani to nemá v plánu (tuto informaci taky obdržíte v knihovně :-) ), tak si můžete přístup zakoupit sami, a to na různě dlouhou dobu - měsíc, ok.

Upgrade je jednoduchý, je potřeba mít akorát aktivní Free účet a platební kartu s možností platby na internetu.

V pravé horní nabídce kliknete na ozubené kolečko a zvolíte Můj účet. Dále kliknete na tlačítko Přejít na Citace PRO Plus

                  


Následně vyberete zvolený tarif (měsíc nebo rok) a potvrdíte. V dalším kroku vyplníte fakturační údaje. Minimální rozsah údajů je jméno a emailová adresa, zvolíte také způsob platby.


Objeví se rekapitulace objednávky, kliknete na Závazně objednat. Budete automaticky přesměrování na platební bránu, kde vybere pro vás nejlepší platební metodu.


Po zvolení platební metody a provedení platby vám přijde potvrzovací mail a vy můžete okamžitě pracovat s Plus účtem. Informace o době předplatného je uvedena ve vašem účtu po kliknutí na ozubené kolečko Můj účet. Předplatné trvá do půlnoci uvedeného data.

Markéta Kytnerová, 2022-02-16


Sdílet příspěvek: