« Zpět na všechny příspěvky

Novinky v Pablikado no. 3

Blíží se léto a my pro Vás stále doplňujeme nové články do Pablikada. Pokud nechcete léto trávit jen nad odbornou literaturou, ale oddechnout si například u beletrie, tak nahlédněte do časopisu Host. Naleznete zde nejen rozhovory ze současnými autory, ale především povídky a recenze současných titulů. Nové číslo bude dostupné v Pablikadu již tento týden. Pokud na léto plánujete rekonstrukci bydlení, skvělým tipem pro vás pak bude časopis Bydlení mezi panely. Tento časopis se tématikou zaměřuje na nové trendy v bydlení, které jistě využijete nejen v paneláku.

Pokud však chcete přece jen léto využít i k četbě odborných témat, tak máme pro Vás dostupné dva nové tituly. Prvním z nich je kniha Knihovnické fondy, procesy a služby autorů Martina Krčála a Pavly Kovářové. Knihu lze zakoupit i v papírové podobě, a to dokonce s letní slevou. Mrkněte na náš e-shop.

Druhou novinkou je pak odborný časopis z oblasti psychologie dopravy vydávaný Univerzitou Palackého v Olomouci Transactions on Transport Sciences.

Chcete se dozvědět více o databázi Pablikado? Přečtěte si základní informace přímo na webu nebo zde na blogu anebo se podívejte na video.



Markéta Kytnerová, 2019-06-18


Sdílet příspěvek: