Zúčastněte se 9.–10. dubna pátého ročníku Citakonu – konference a worshopů o citování a AI. Prohlédnout program.

« Zpět na všechny příspěvky

Přístup ke Studijní kolekci prodloužen

Na konci března jsme představili Studijní kolekci, kterou jsme připravili pro studenty. Většina univerzitních knihoven je stále uzavřena, proto jsme se rozhodli prodloužit přístup ke Studijní kolekci v rámci naší online databáze odborných zdrojů Pablikado do 31. 5. 2020 a usnadnit tak studentům dopisování seminárních či diplomovým prací.

 

Jak se ke studijní kolekci dostat?

Stačí se přihlásit do manažeru Citace PRO Plus, tak jak jste zvyklí a pomocí oranžové ikony čtverce vpravo nahoře můžete přejít do databáze Pablikado, kde už budete automaticky přihlášeni a uvidíte obsah Studijní kolekce.  
Poté si zvolíte zdroj, se kterým budete pracovat buď na webu, nebo si jej stáhnete do stejnojmenné aplikace. Aplikace nabízí funkce jako podtrhávání, zvýrazňování, vkládání poznámek a také odesílání citátů přímo do svého účtu v manažeru Citace PRO PlusAplikaci Pablikado lze zdarma stáhnout na Google Play.


Studijní kolekce nově bude k dispozici zdarma minimálně do 31. 5. 2020. Přihlásit do kolekce se můžete rovnou z webu Pablikada, i bez přihlašování do manažeru Citace PRO Plus


Jak funguje Pablikado?


Markéta Kytnerová, 2020-04-28


Sdílet příspěvek: